EHT Digital syntyi 

intohimosta uuden oppimiseen

#00bcd4
EHT Digital Oy on liiketoiminnan ja markkinointiviestinnän konsulttiyritys. Myynti, markkinointi ja viestintä ovat isossa murroksessa. Monelta yritykseltä digitalisaation mahdollisuudet ovat vielä hyödyntämättä. EHT Digital Oy auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyödyntämään tavoitteellisesti sosiaalista mediaa ja digitaalista markkinointia.
Tuloksia mittaamalla ja analysoimalla löydämme juuri sinun yrityksellesi sopivan toimintamallin eivätkä panoksesi markkinointiviestintään mene hukkaan. Jos siis koet, ettet osaa, ehdi tai et muuten vain ole kotonasi esim. sosiaalisen median hyödyntämisessä, niin olet oikeassa paikassa. Ota yhteyttä, niin autamme sinua ja yritystäsi saamaan uutta virtaa markkinointiin!
Arvot ovat yrityksemme kivijalka.
Auttaminen

Haluamme auttaa yrityksiä ja yhteisöjä menestymään.  Autamme asiakkaitamme löytämään digitalisaation edut juuri heidän liiketoiminnassaaan sekä autamme ottamaan käyttöön juuri heille sopivat keinot viestiä.

Luottamus
Luottamus on kaiken toimintamme lähtökohta. Kaiken vuorovaikutuksen on perustuttava sille, että se mitä sanotaan myös pitää niin yritysten kuin ihmistenkin välillä.  Vaikka viestimme avoimesti huomioimme vastuullisesti myös tietosuojanäkökohdat.
Uteliaisuus
Uteliaisuus tarkoittaa meillä kiinnostusta kuunnella asiakasta ja paloa oppia jatkuvasti uusia asioita. Oppimisen ilo on  voimavara, joka tuo energiaa ja kyvyn tunnistaa uhkien lisäksi myös mahdollisuudet. Kokeilemme ja testaamme etsiäksemme parhaat vaihtoehdot.
Vuorovaikutus
Työelämä on suuressa muutoksessa ja uskomme dialogin eri sidosryhmien kesken nousevan entistä isompaan merkitykseen. Yhteisöllisyys ja verkostot ovat työn tulevaisuutta ja ekosysteemien merkitys menestymisessä kasvaa.
Erja Hanelius-Torila
erja-hanelius-torila
KTM | konsultti | markkinointiekonomi | toimitusjohtaja | yhteisömanageri | yrittäjä
Olen helsinkiläinen yrittäjä. Opinnot kauppiksessa toivat minut aikoinaan kaupunkiin, mutta kotoisin olen Pohjan ruukkialueelta Raaseporista.

Ruukit olivat teollisuutemme kehto.  Suomen täytettyä 100 vuotta tuntuu historialliselle miettiä, miten digitalisaatio nyt muovaa liike-elämää uusiksi. On myös valtavan innostavaa saada olla itse omalta osalta vaikuttamassa siihen, miten tulevaisuutta nyt rakennetaan.

Taide, kulttuuri ja muotoilu ovat lähellä sydäntäni. Katson maailmaa mielelläni valokuvaajan linssin läpi. Puutarhassa rakennan ympäristöä itselleni ja läheisilleni mieleiseksi. Eniten käytän kuitenkin aikaa lukemiseen ja uuden opiskeluun.

Odotan innolla, mitä kaikkea pääsemme testaamaan tulevina vuosina. Tärkeintä eivät kuitenkaan ole uudet teknologiat, vaan se mitä me ihmiset niillä teemme. Olemmehan edelleen pohjimmiltaan ihmisiä leirinuotion äärellä uusia tarinoita ja vuorovaikutusta janoamassa.

Keinot vaikuttaa ovat osin uudet ja haluan itse vaikuttaa siihen, että mahdollisimman moni pääsee hyödyntämään uusia innovaatioita markkinoinnissa ja liiketoiminnan kehittämisessä.  Ota yhteyttä ja seuraa ajatuksiani sosiaalisen median kanavissa! Erja Hanelius-Torila